6 Temmuz 2013 Cumartesi

Bırakıp Gitmeyecektin Bizi :)

Merhaba sayın Limonundünyasi takipcileri. Öncelikle kendimi tanıtayım. Ben limonun erkek arkadaşı Nane, başka bir isim bulamadım şu an kendime :). Limonum bir süredir aramızda değil. Ne yazık ki kendisi bir KPSS temposu ve stresi içerisinde, bloğunda yeni yayınlar paylaşamıyor. Ben de dedim, Limonuma bir iyilik yapayım bir inceleme de benden gelsin :).

Resimler ne yazık ki Limonum fotoğrafları kadar kaliteli değil, ben uyduruk telefonumla çektim. Gözlerinizi yorduysam hepinizden özür diliyorum.
Evde bulabildiğim 3 tane ürünü burada paylaşmak istedim. Bazıları Limonumum benim için seçtiği ürünlerdir. En solda La Roche Posay nemlendirici kremim veya ben öyle biliyorum. Genelde göz altlarım için kullanıyorum. Limon hanım hep yüzümdeki kırışıklar ile dalga geçer, malumunuz kendime bakmam gerekiyor :). Ortada Sebamed yüz toneri. Cildim biraz yağlı olduğundan, evden çıkmadan önce bu ürünü uygun bir pamukla yüzümde uyguladığımda yağlanmanın azaldığı kanısındayım. En sağdaki ürün ise Clean&Clear yüz temizleme jeli. Onunla da yatmadan önce yüzümü yıkıyorum. Tabi çoğu zaman bu işlemleri yapmayı unutuyorum ama traş köpüğü ve bıçağımın yanında aynanım önünde bunlar bana her zaman Limonumu hatırlatıyor. Ürünlerin içerikleri hakkında pek bişey söyleyemeceğim ,bildiğim kadarıyla paraben yok :). Alkol içermiyor. Bunları da Limonumdan öğrendim yine. Ve hepsinden memnunum, okuyan herkese tavsiye ederim, sizlerde erkek arkadaşlarınızın cildine sahip çıkmak istiyorsanız tercih edebilirsiniz. Ürünlerin fiyatlarını gerçekten hatırlayamıyorum, hepsi bazı indirim zamanlarında alındı. Fiyatlarını hakeden ürünler diye düşünüyorum.

Ve son olarak blog adetini bozmak istemedim ben de bitenler adlı bir bölüm yayınlamaya karar verdim. Söyle bir durum var, bitenler genelde hemen attığımdan pek bişey bulamadım :). Ancak dün biten ve yine limonumla aldığım parfümümü paylaşmak istedim.
Parfümümün markası Fcuk Friction For Men. Gerçekten çok hoş bir kokuya sahip olduğunu düşündüğüm bir parfüm, ve Limonum sayesinde keşfettiğim bir ürün. Yine bu parfümü de tavsiye ediyorum. Türkiyede sadece Tekin Acar'da var diye biliyorum. O yüzden fiyatı biraz pahallı ancak, internette ufak bir araştırma ile daha uygun fiyatlara bulunabilen bir ürün.
 
Son olarak buradan Limonuma sevgilerimi gönderiyorum. Umarım kendisi bu zorlu maratondan mutlu bir sonuçla ayrılır. Kendisine başarılar diliyorum. Herşey gönlünce olsun Limonum :).