31 Ekim 2013 Perşembe

Rimmel London Eyeliner


Farkettim ki ben hiç göz ürünü paylaşmıyorum :) Farkeder farketmez hemen sevdiğim bir eyeliner'ı paylaşmak istedim. :) Bunu Watsons'ın bayram indiriminden almıştım. Bir çok çeşidi vardı ama bana kullanımı en kolay bu geldi. Genelde kahve tonlarında jel eyelinerlar kullanıyorum ama bu da pratik ve güzel bir ürün. :)


Bakalım nasılmış Rimmel eyeliner?

*Kalıcılığı başarılı. Akma dökülme yaşamadım. Beni gün sonuna kadar idare ediyor.

*Siyahı beni tatmin etti. Üstünde %100 Black yazıyor.

*Çabucak kuruyor. 

*Ucu gördüünüz gibi. Orta kalınlıkta. Çok ince olanları sevmiyorum. Birde esnekliği de ideal çok sert ve ya çok yumuşak olduğunda sürüm zorlaşıyor. 

*Göz makyaj temizleyicileriyle kolayca çıkıyor.

*Son olarak 12 lira ben indirimden 6 liraya almıştım. Uygun fiyatlı güzel bir ürün tavsiye ederim :)

Buda gözde duruşu. :)





Sevgiyle kalın... :)


28 Ekim 2013 Pazartesi

Kış alışverişi :)

Günlerdir eksiklerimi sıralayıp duruyorum. Aslında gerçek anlamda eksik sayılmaz pek ama bunları almaya aklıma koymuştum. O avm senin bu mağaza benim gezdim durdum harcadığım paradan çok vaktime yanıyorum desem yeridir. Ayakkabıyı tam 3 kez değiştirmeye gittim pantalonu seçene kadar 3 4 Koton gezmişimdir. Saç boyaları desen 5 tane farklı kozmetikçiye girip fikir aldım. Bu kararsızlığın en kötüsü de yine kendi bildiğini okumak :) Bi kaç parça bir şeyler daha var aklımda ama onlar sonraya kaldı :)


Hepsini yatağıma koydum çektim fotoğraflarını sırayla bakalım :)


Herşeyim oldu ama siyah hırkam olmadı hiç :) Pull&Bear dan aldım 20 liraya. Bershka'da falan da hep oluyor. Ama bu %100 pamuktu o yüzden bunu tercih ettim.


Bunu Kotondan aldım . Ama geri verip şişme montlardan almak istiyorum. 70 liraya aldım Kate serisinden skinny ama Kotonun kotları için fiyatını biraz pahalı buldum.

.

Bunuda LCW'den aldım 25 liraya. Burada pek belli olmuyor ama Skinny jean. Oldukçada güzel durudu. Fiyatıda çok uygun. :)

                               
Bu da en çok istediğim botlarım  :) Hotiçten  :) Siyahıyla bunun arasında kararsız kalmıştım. Ama bu daha ağır duruyordu.



3 yıldır sarıyım artık sıkıldım biraz koyultmak istiyorum saçlarımı. Birden kapıskara olmak da istemiyorum o yüzden 2 kutu kumral aldım. Sizinle öncesi ve sonrası şeklinde paylaşacağım. :) Tanesini 8 liraya aldım indirimden. :)


Yves Rocher'in bir alana bir bedava doğum günü kampanyası vardı çok sevdiğim bu temizleyiciden aldım yanında bu duş gelini hediye verdiler. Toplamda 25 lira ödedim. :)


Merak ettiğim bir ürün ikisini 10 liraya aldım. :)

Benim  alışverişim bu kadar siz neler düşünüyorsunuz :)




27 Ekim 2013 Pazar

Crystal Essence Mineral Deodorant



Temiz içeriyle çok merak ettiğim bir üründü indirimden 5, 5.5 gibi bir fiyata aldım rahatladım. :) Diğer kokularını pek beğenmemiştim ama bunun çok sade bir kokusu var.

Öncelikle paraben, alüminyum gibi zararlı maddeler içermiyor.
Hipoalerjenik. Doğal mineral tuzlardan oluşuyor. Özellikle meme kanserinin arttığı şu günlerde temiz sayılabilecek kullanılası bir ürün.


İlk defa roll-on bir ürün kullanıyorum.  Kullanıımı rahat ıslak bir yapısı var öyle yapış yapış değil kuruması orta. 

Terlemeyi önlemiyor zaten böyle bir  beklentimde yok.

Kötü kokuyu önlüyor mu? Evet ama çok uzun süre değil. Kış için yeterli.

Leke iz bırakmıyor bunu da seviyorum.

Ben Nivea deodorantımla bunu dönüşümlü kullanıyorum yani günlük bunu kullanıyorum uzun süre dışarda olucaksam Niveamla devam ediyorum :) Nivea Rexona gibi deodorantları sıktığımda beni çok tıkıyor o yüzden bu ürün benim günlük kurtarıcım.

Sizinde beklentileriniz bu yönde ise tavsiye ederim .:)




23 Ekim 2013 Çarşamba

Project Pan #1

Merhabalarrr....

Hep merakla okuyup takip ettiğim Project Pan postlarına bir tanede benden gelsin. :) Gerçekten elimde deli gibi ürün birikti. Bazılarını sevmiyorum kullanamyorum ama atmaya da kıyamıyorum, bazılarını da seviyorum ama diğerlerinden fırsat gelmiyo. İşte dolaplar dolup taşarken biraz olsun o dolapları hafifletmek için bazı ürünler seçtim. Hem böylece bunlar bitene kadar yeni ürün almayacağım zaten muadilleri çoookkktaaann alınmış açılmayı bekliyorlar :)

 Bir de bundan sonra kendime bir sözüm daha var. Amaaan ucuz olmazsa atarım diye hiçbirşey almayacağım. Bi tane olsun tam olsun mantığı da sağlıklı. Bu sene elimdekileri eritmeye çalışacağım. Sonrada gelsin yeni ciciler. :) Gelelim ürünlerin toplu fotoğrafına.





*Avon Argan Yağlı Saç Serumu: Ambalajı kokusu çok güzel. Ama pek bir işe yaradığını düşünmüyorum. Duşa girmeden bir kaç saat önce sürüyorum. Yağ formunda olduğundan içim rahat etmiyor.

*Elseve Argine Direnç: Seveni çok hatta ben arkadaşlarımın yorumuna istinaen serideki tüm ürünleri almıştım. Diğerleri gibi bu da bir işe yaramıyor bende. Saç diplerine uyguluyorsunuz. Kokusu çok rahatsız etti beni. Neredeyse hepsi duruyor düzenli kullanıp bitireceğim.


*Rossman EAU De Parfüm: Almanya Rossmandan alınmıştı. Kokusu biraz ağır. Bide benim gibi parfüm kullanmayan biriyseniz. Ama bunu da kullanıp bitireceğim. Çok uzun zamandır elimde.

* Zara Rose Parfüm: Sevdiğim bi koku. Tavsiye ederim zaten minnacık aldı onuda bitirip atarım. Tekrar alınabilir.

*Vichy nemlendirici: Zaten çok sseviyorum. Ama bitsin LRP kullanayım istiyorum.

*Bebak e kremi: Çanta boyu. Kokusunu sevmedim o yüzden hemen bitsin.




*Essence Köpük Fondöten: Kesinlikle çok memnun olduğum bir ürün. Tarihi geçti geçecek hemen kullanıp atmalıyım. Zaten 4 5 kerede biter. 
*Maybelline Affinitone Fondöten:Şurada anlatmıştım. Az kaldı bitisn de diğerlerini kullanayım biraz :)
*Flormar Dipliner Kahverengi: Sevdiğim bir ürün ama Maybelline jel eyeliner kullanıyorum onu daha çok seviyorum şu sıralar bunu kullanayım bitsin. Benim gibi haftanın 3 günü makyaj yapan insan bunu nasıl bitirir bilemiyorum ama hadi hayırlısı. :)

*Flormar Far paleti: En azından koyu yeşili kullanayım bitmese de azalsın :)

*Maybelline The Falsies: Bir türlü sevemedim. Bir kaç zaman daha kullanıp atacağım kurudu çünkü.

*Emily Göz Kalemi: KAlem pek kullanmam ama süreceğim zamanlarda bunu içine sürer bititiririm.



Ve son olarak rujlar..

*Avon ruj : Rengini kendime yakıştıramadım. Yapısını da sevmedim çantama bunu atacağım bitsin diye.

*Flormar ruj: Renginide yapısınıda çok sevdiğim ruj ama hem cesaretsizliğimden hemde sıra gelmediğinden kullanmıyorum. Bakalım bu bahaneyle kullanbilecek miyim :)

21 Ekim 2013 Pazartesi

İyi ki doğdummm :)

Merhabalar :)

Bugünlerde keyfim pek bi yerinde... 19 Ekim benim doğum günümdü 23'üme basmış bulunuyorum :)

Doğum günüm musmutlu geçti... Önce güzel bir  yemek yedik sonra pasta kestik ordan sonrada doğğğruu lunaparka :) Gerçekten çocuklar gibi mutluydum :) 

Sizinle bir kaç kare paylaşmak istedim...


                           

Sizinle paylaşmak isteğim şeylerden biri de doğum günü pastam çünkü bizim gibi kozmetik delileri için :)


Pastanın üstünde MAC yazıyormuş ama ben pek kullanmıyorum diye sevgilim kaldırtmış :)


Hayatımda hiç "KEŞKE" olmasın diledim...



12 Ekim 2013 Cumartesi

Avene Termal su


Termal sular cildime çok iyi geliyor. Bunu kaplıcalara gittiğimde ya da termal su içeren ürünler kullandığımda farkedebiiyorum. Maleesef bizim ükemizde termal suların kıymeti pek bilinmiyor. :( durum böyleyken Avene'nin termal suyunu aldım bu küçük boy denemek için almıştım.

Termal suların amacı cildi ferahlaştırmak,sakinleştirmek, epilasyon sonrası ya da hassasiyet oluşturan cildi rahatlatmak ve mineral yönden zengin suları cildimiizle buluşturmak.


Gelelim benim yorumlarıma:

*Bu ürün dolapta belemese bile sıktığınızda yüzünüz ferahlıyor. Bu yüzden yazın çok kullandım.

*Makyaj yaptığımda yüzümün pudramsı görünümünü alsın diye sıkıyorum. Ve gerçekten de alıyor.

*Yoğun makyaj yaptıysam onu temizledikten sonra sıkıyorum yüzüm dinlensin diye. Dinleniyor mu bilemiyorum. :)

*Sabah uyandığımda yüzüm canlansın diye sıkıyorum. Gözle görülür bir etkisini göremedim.

*Epilasyondan sonra sıkıyorum. Ferahlatıyor ama aynısını suda yapar diye düşünüyorum. :)

Durum böyle olunca benim termal suyum hemencecik bitti. Kullandıktan sonra cildim şöyle pamuk oldu böyle güzel oldu diyemeyeceğim zaten öyle bir iddiasıda yok. Ama nihayetinde steril ortamda hava değmeden paketlenmiş mineral yönden zengin bir su bu. :) Cildime hiç zararı yok alıp kullanmaktakta bir zarar görmüyorum. Zaman zaman tekrar alabilirim. Ama beklentinizi fazla tutmayın :)

Siz ne düşünüyorsunuz?

11 Ekim 2013 Cuma

Güzel Çekiliş Haberleri:)

Blogumun ilk gününden beri severek izlediğim makyaj kelebeğinin çekilişi için buraya:) 


Bu güzel çekiliş için buraya :)


KoyuKırmızım çekilişi için buraya


Makyajlı birilerinin çekilişi için buraya


İsimyoku'nun çekilişi için uraya



Kendinin ruh doktoru'nun çekilişi için buraya



 



Gratis Ve Watsons Ganimetlerim :)


Aslında yayınlamam gereken o kadar çok yazı varki. Ama henüz internetimi bağlatmadığımdan Vınn ile bağlanıyorum maalesef kotam doldukça fotoğrafları milyon saatte yüklüyor. 

Neyse gelelim alışverişlerime... :)

Öncelikle bayram indirimi olacağını biliyordum ama zamanını tam bilmiyordum. 3 5 parça Watsons'dan aldım sonra Gratisteki indirimi de görünce kim tutar Limon'u. :) Totalde hiç ihtiyacım yokken 80 liralık bir alışveriş yaptım. Birde yine bekleriz dediler dedim allıklarıma bankalar haciz koymazsa gelirim. :) 
Aslında çok bir tutar değil senede 2 3 kez olsa tamam ama ben her ay ay deli gibi alıyorum şu öğrenci halimle ve maalesef hepimiz öyleyiz biliyorum. Bazen inanın alacak bir şey bulamıyorum hiç olmazsa oje alıyorum delilik işte. :) Ama artık karar verdim. Hazirana kadar olan ürünlerden almak yok. Özellikle allık, fondöten, ruj. :) Bitttikçe alacağım.

Bu kadar sitemden sonra gelsin fotolar :)

*Bunlar Gratis'ten Alınanlar :) Fiyatlarını tam maalesef bilmiyorum. Allıklarda %50 diğerlerinde %40 indirim vardı.

*Benri Pamuk: Herkes öve öve bitiremedi dedim bende bir bakayım :)

*Yardley London Royal Diamond: Çok parfüm kullanmıyorum Favorilerim Victoria Secret ama bunun kokusu çok güzel günlük kullanmaya aldım. Çok da beğendim bence bi bakın :) 

*Benri Aseton: Koyu renkli ojeler için olanı. Oldukça merak ediyorum.

*Crystal Deodorant: İçinde Pareben ve Aluminyum bulunmuyor. 

*La Ligne: devasa boy duş jeli. :)

*Golden Rose Allık: Çok ihtiyacım yokken bulunsun diye aldım :) 5 Liraydı şaka gibi. :)

* The Balm Hot Mama: Fazla söze gerek yok yeni aşkım. :) 


Bu da Watsons'san :)

*Rimmel Liner: 6 7 gibi bir fiyatı vardı. Bir kere denedim güzele benziyor. :)

*Rimmel Kalem Far: Uzun zamandır gözüm vardı. :) 6 liraya gedi.
 
*Maybelline Jel Eyeliner: Mavisi mor gibi olanı vardı. Birde kahvesini aldım 12 liraydı. :)

* Maybelline The One By One: Sevdiğim hep aldığım rimel :)

Siz indirimden neler aldınız? :)

8 Ekim 2013 Salı

La Roche Posay BB Krem

(kutulu resmi şurada )

Bu ürünü ablam bana Fransa'dan almış. Çok sevinmiştim çünkü çok merak ediyordum. LRP'nin ürünlerini genelde beğeniyorum.

Bence firma bu ürünü BB Krem yerine renkli nemlendirici olarak sunmalıydı. O zaman kendi alanında daha başarılı olurdu bence.

*Öncelikle ambalajı pratik ve kullanışlı. Akışkan olmadığı için akma kokma yok. Akışkan değil ama sürümü dağılımı kolay.

*Sürdüğümde bir süre çok rahatsız edici olmasada parlıyorum. 15dk sonra parlama gidiyor. Ve bir süre yüzüm hafif yapışık oluyor. Tam olarak Hydreane Rich'in bıraktığı his ile birebir.

*Bendeki rengi en açık olan.  Pembe alt tonu bir renk. Ve maalesef bana uymadı. Tamam, cildimle bütünleşiyor ama dikkatli baktığımda yüzüme boynum arasındaki farkı görebiliyorum. İlk defa BB kremlerderden rengi uymayan oldu.

*Kokusu yine Hydreane ile aynı.

*Kapatıcılığı hiç denecek kadar yok. Tamam kapatmasın ama kızarıklıkları alsın bari diyorum ama onu da tam anlamıyla yaptığı söylenemez.

*20 faktör koruması var . Kış için yeterli.

* Bende cildime oturduktan sonra parlama yapmadı zaten 2 3 saat sonra cildimde BB'den eser kalmadı ama nemlendirme özelliği devam etti.

*Benim bir daha alacağım bir ürün değil. Günlük hayatta sürüyorum. Ama BAlm Shelter'ımı özlemle anıyorum. :) Ama bu BB'nin de  seveni çok söyleyeyim. HA bu arada ben Garnier'ın BB'sine benzettim biraz. Aşağıda cildimde duruşunu görebilirsiniz.







7 Ekim 2013 Pazartesi

Maybelline Affinitone Fondöten


Bu fondöteni duymayanınız yoktuur sanırım. :) Ben kendimi bildim bileli piyasadalar çünkü. Elimde çok fazla fondöten olduğundan bunu bitirmek için bu aralar habire kullanıyorum :)Aslında fena bir ürün değil ama yenilere yer açılsın. :) 

*Öncelikle yapısı çok çok akışkan. Bu yüzden ambalajı hiç uygun değil. Ambalajı açtığımda çoğu zaman dökülüyor. :(

*Yapısı ince Uygun rengi yakadığınızda doğal duran bir fondöten. Bendeki rengi 14. Rengini seviyorum. :)

* Likit yapısı olsada sürünce pudralaşıyor. Mat duruyor.

*Kapatıcılığı ortaya yakın. Ben tek kat sürüyorum. Sürdükçe kapatıcılığı arttırılabilir.

*Kuru ciltlerin nemlendirmesi gerekiyor cildini çünkü kuru yerlerde pütür pütür durabiliyor.

* Sürdüğümde ilk 2 saat falan bebek gibi duruyor cildim. Ama sonra parlama yapıyor ve 4 5 saate cildimde fondötenden eser kalmıyor. Maleesef hiç kalıcı değil. :(


 Bu da içeriği.


Yüzüme çok ince bir kat uyguladım.  

Bence firma ambalajda olsa bile bir yenilenmeye gitmeli. Yinede uygun fiyatı orta halli bir fondöten. İçinde SPF yok bu yüzden fotoğraf çekimlerinde falan kullanılabilir. :)

Sizin sevdiğiniz fondötenleriniz hangisi?


3 Ekim 2013 Perşembe

La Roche Posay Çılgınlığım :)

Son zamanlarda gerçekten bendeki LRP çılgınlığı. :)


LRP'nin Hydreane nemlendirici serisi kuru ve karmaa ciltler için olan ve BB kremi var yeni alınanlardan. :) Ama bugün sadece nemlendiricileri yazacağım.



Geçenlerde http://kzmtkkokos.blogspot.com/ blogunun tatlı sahibesi sormuştu bana bu nemlendiricileri kullandın mı diye bende güzel olduklarını fakat Vichy'den çok memnun olduğumu söylemiştim. Ama  fiyatının cazipliği beni benden aldı. Vichy'nin 1 kutusu bunun 2.5 kutusuna geliyor. :) Önce Legere yani biraz daha karma ciltlere hitap edeni adım. 1 hafta kullanıp memnun kaldıktan sonra bir de kuru citler için olanını aldım. 



*Ambalajı basit ama oldukça kullanışlı. Çantaya falan da atılıyor.

*Kıvamı çok akışkan değil ama çok katı da değil. Riche olanı daha katı.

*Cilt hemen emiyor. Riche olanı biraz uzun sürüyor.

*İkisi de sivilceye sebep olmadı. Yalnız Riche olanını sürünce cildim terledi sanki. O nasıl oluyor bilmiyorum ama öyle işte. :)

*Nemlendirmesi güzel Ama ben yine de Vichy diyorum ne bilyim onun kıvamı falan daha  bi güzel. Ama Vichy'nin nemlendiricisini çok sıradan bulanlar var işte işiden kişiye değişiyor.

* Sürünce cildim bebek poposu gibi oluyor. Özellikle Legere'de Diğerinin cildme oturması biraz uzun sürüyor. O yüzden onu pek anlamıyorm.

*Düzenli kullandığımde sabahları bebek cildi gibi uyanıyorum. Hem çok berrak hemde kızarıklılar yatışmış. :) İçlerindeki Termal su benim cildime çok yarıyor. 

*Son olarak içlerinde maalesef parfüm var. Eczanedekiler genelde olmadığını iddia etseler de var. Arkasında da yazıyor zaten. Güzel kokuyor aslında ama yüz ürünlerinde parfümü pek sevmiyorum.

Son olarak bunlarda içerik ve firmanın dedikleri

Legere/Riche





1 Ekim 2013 Salı

Bitenler&Bitmeden Çöpe Gidenler 3


Aslında biten o kadar çok ürünüm olduki ama saklayacak yerim yoktu. Fotoğraflayamadığımdan çöpe gitti. Neyse kalan sağlar bizimdir. :)

Kararım kesin artık bu kadar çok şey almayacağım. Bununla alakalı bir yazı yazdım yayınlar mıyım bilmem. :)

Neyse gelelim bitenlere...

(Yukarıdaki daha toplu haliydi burada biraz böldüm)


1)Nivea Vücut Sütü: Benim pek sevmediğim bi üründü. Allahım bitmede bitmedi. Hergün avuç avuç sürdüm. Bu kuru ciltler için olanıydı. Öncelikle cildim bunu kolay emmedi.Sonra ellerimde falan tuhaf bir matlık bıraktı. Kokusundada bi cezbediciliği yoktu birdaha almayacağım bir ürün.

2)The Body Shop Vücut Peelingi: Bendeki çilekliydi. Kokusu mükemmel tüm banyoyu sarıyordu. Peeling etkisinide sevdim. Ama banyodan sonra bir kokusu kalmıyor.

3)The Body Shop Body Butter: Burada yok unutmuşum koymayı. O da çilekliydi. Yapısı yam anlamıyla butter. :) Kokusu da kalıcı. Sevdiğim bir üründü yalnız günlük hayatta parfümlü kremler tercih etmemeye çalışacağım artık

4)Avon El Kremi: Bence gerçekten kötü bir krem yapış yapış. Nemlendirmesi de kötü %70 dolu ama yok dayanamadım attım çöpe.

5) Schwarzkopf Gliss: Boyalı ve röfleli saçlar için. Bilmemki kaç kutu bitirdim. hala kullanıyorum. En sevdiğim bu. Kokusuda güzel.


6) Rival De Loop Allık: Yazısı burada  var. Severek kullandığım uygun fiyatlı allıklardandı. 

7) Catherine Arley Eyeliner: Sarı sim bırakıyor yalnızca. Kullanmıyordum çöpe.

7)Yves Rocher Göz Makyaj Temizleyicisi: Severek kullandım. Şuradaki yazımda  anlatmıştım.

8)Flormar Lipgloss: Rengi çok parlak. yapısı ağır ve yapış yapış fırçası da çok kötü. Attım direkt.


9)Nivea Canlandırıcı Tonik: Pek bir işe yaramayan ürün bence. Zaten ben tonik pek sevmem. Bunu dolapta tutuP özellikle yaz aylarında kullanıyordum. Alalı çok oldu. Doğru çöpe.

Şimdilik bu kadar . Sizin bu ürünler içinde sevdikleriniz veya sevmedikleriniz varmıydı?