24 Aralık 2013 Salı


Son zamanlarda internet bağlantım olmadığı için bloguma giriş yapamıyordum. Bir de KPSS maratonu olduğu için vakit bulamıyordum. Yine çok sık yazı giremesem de  blogumu boş bırakmamaya çalışacağım.




Gelelim anlatacağım Shiseido The Skincare serisine. Ben bunları yazın almıştım. Bu seri temizlerken aynı zamanda nem vermeyi vaadediyor. Ayrıca genç ciltler için tasarlanmış. Benim gibi temizleyicilerle başı dertte olan insanlar için biçilmiş kaftan uzun zamandır severek kullanıyordum. Hatta çabuk bitmesinler diye arada ara verip başka ürünler kullanıyorum. :)
 Önce Yıkama jeline bakalım.


Şişesine, duruşuna bayıldım. Çok sade, zarif, kaliteli bir duruşu var.
 Normal ten makyajını ya da makjsız yüzü çok güzel kurutmadan temizliyor. Ama  yoğun ten makyajında biraz fondöten kalıyor havluda. Önce  bir sütle falan silmek gerekebilir ya da kalanları direk tonikle temizleyebilirsiniz.

 Yapısı şeffaf jel şeklinde yüzünüze sürdüğünüzde de köpürmüyor aynı jel şeklinde kalıyor. Bu yüzden elinize biraz bol dökmeniz gerekebilir.

Yıkama sonrası çok çok az bir gerilme hissettim o da kış aylarında yine de diğer temizleyicilerin yanında çok az ve hemen yumuşacık oluyor hiç bir şekilde kızarma, kaşınma kuruluk sorunuyla karşılaşmadım.

Ürün 200ml fiyatı 120-130 lira gibi birşeydi.

Gelelim toniğine :


Kıvamı biraz farklı yani öyle su gibi falan değil. Daha yoğun bir kıvamı var. 

Cildimi yakadıktan sonra  bir yanağımı bunla bir yanağımı H2o ile sildim H2o ile daha çok kir çıktı. :)
Ben cildimi sadece makyaj yaptığım günlerin akşamı tonikliyorum o yüzden bu çok fazla kullanmadım. Yine hassas cildimde kızarma, yanma hissetmedim. 5 10 saniye sonra cildim toniği emdi ve yine yupuyumuşacık oldu cildim. :)

Ürün 150 ml. Fiyatını hatırlayamadım :(

Ve son olarak göz kremini inceleyelelim. 


Gerçekten güzel nem veriyor yumuşak yapıyor. İnce çizgilerin görünümünün azalmasında bir faydasını göremedim. Zaten ben hiç bir kremin bu işi yapabileceğini inanmıyorum sadece kırışmadan önce nemlendirerek bunu önleyebilirim diye düşünüyorum. Ha birde sürüldüğünde yağlı, pasparlak, yapış yapış  oluyor göz altlarım. Bu yüzden sadece gece kullanıyorum. Bu yüzden maalesef pek sevdiğim bir ürün olmadı. 

Fiyatı 130- 150 arası bir şeydi.

Bunları bir daha alır mıyım? 
*Göz kremini almam.
*Toniğini düşünürüm.
*Yıkama jelini alırım.

Genel olarak sevdiğim ürünler oldu.  benim için en büyük eksileri fiyatları oldu. Maalesef çok pahalılar. Alırım almam yaptım ama onları memnuniyetime göre yaptım. Fiyatları yüzünden hiç birini bir daha alabileceğimi sanmıyorum. Sonuçta yıkma jeli 3 ayda biten bir ürün. İnsanın bütçesini zorluyor. :)

Sevgiyle kalın...