28 Ekim 2013 Pazartesi

Kış alışverişi :)

Günlerdir eksiklerimi sıralayıp duruyorum. Aslında gerçek anlamda eksik sayılmaz pek ama bunları almaya aklıma koymuştum. O avm senin bu mağaza benim gezdim durdum harcadığım paradan çok vaktime yanıyorum desem yeridir. Ayakkabıyı tam 3 kez değiştirmeye gittim pantalonu seçene kadar 3 4 Koton gezmişimdir. Saç boyaları desen 5 tane farklı kozmetikçiye girip fikir aldım. Bu kararsızlığın en kötüsü de yine kendi bildiğini okumak :) Bi kaç parça bir şeyler daha var aklımda ama onlar sonraya kaldı :)


Hepsini yatağıma koydum çektim fotoğraflarını sırayla bakalım :)


Herşeyim oldu ama siyah hırkam olmadı hiç :) Pull&Bear dan aldım 20 liraya. Bershka'da falan da hep oluyor. Ama bu %100 pamuktu o yüzden bunu tercih ettim.


Bunu Kotondan aldım . Ama geri verip şişme montlardan almak istiyorum. 70 liraya aldım Kate serisinden skinny ama Kotonun kotları için fiyatını biraz pahalı buldum.

.

Bunuda LCW'den aldım 25 liraya. Burada pek belli olmuyor ama Skinny jean. Oldukçada güzel durudu. Fiyatıda çok uygun. :)

                               
Bu da en çok istediğim botlarım  :) Hotiçten  :) Siyahıyla bunun arasında kararsız kalmıştım. Ama bu daha ağır duruyordu.



3 yıldır sarıyım artık sıkıldım biraz koyultmak istiyorum saçlarımı. Birden kapıskara olmak da istemiyorum o yüzden 2 kutu kumral aldım. Sizinle öncesi ve sonrası şeklinde paylaşacağım. :) Tanesini 8 liraya aldım indirimden. :)


Yves Rocher'in bir alana bir bedava doğum günü kampanyası vardı çok sevdiğim bu temizleyiciden aldım yanında bu duş gelini hediye verdiler. Toplamda 25 lira ödedim. :)


Merak ettiğim bir ürün ikisini 10 liraya aldım. :)

Benim  alışverişim bu kadar siz neler düşünüyorsunuz :)




5 yorum:

  1. Güle güle kullan kujum,Bende doğum günümden yararlanıcam 2 al bir ödeden ama banadamı vercekler duş jeli fikrin varmı ?_

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım :) Ekimde doğum günü olan başka arkadaşım vardı ona da duş jeli vermişler. Aya göre mi yoksa aldığın ürüne göre mi bilemiyorum canım ama doğum günün hangi aysa o ayın bitimine kadar geçerli kampanya haberin olsun. Ve şimdiden nice yıllara :)

      Sil
    2. Rica idirim bebeyim,(= hıımm valla ben şimdiden belirledim tonikle göz kremi alıcağım kuzum,yani isterim verirse verir vermesse şansıma küseyim :) Çokkk teşekkürler düşünmen yeter-**

      Sil
  2. Botlar çok şık duruyor. Bende alışverişte inanılmaz derecede kararsız kalan bir tipim. Nolcak bu halimiz bilmiyorum:) Hepsini güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  3. ooo çok ucuza neler almışsınn :)
    siyah hırkalarımı ben de hep ordan alırım :)
    hem uygun hem kaliteli oluyor hırkaları tavsiye ederim ;)

    YanıtlaSil