3 Ekim 2013 Perşembe

La Roche Posay Çılgınlığım :)

Son zamanlarda gerçekten bendeki LRP çılgınlığı. :)


LRP'nin Hydreane nemlendirici serisi kuru ve karmaa ciltler için olan ve BB kremi var yeni alınanlardan. :) Ama bugün sadece nemlendiricileri yazacağım.



Geçenlerde http://kzmtkkokos.blogspot.com/ blogunun tatlı sahibesi sormuştu bana bu nemlendiricileri kullandın mı diye bende güzel olduklarını fakat Vichy'den çok memnun olduğumu söylemiştim. Ama  fiyatının cazipliği beni benden aldı. Vichy'nin 1 kutusu bunun 2.5 kutusuna geliyor. :) Önce Legere yani biraz daha karma ciltlere hitap edeni adım. 1 hafta kullanıp memnun kaldıktan sonra bir de kuru citler için olanını aldım. 



*Ambalajı basit ama oldukça kullanışlı. Çantaya falan da atılıyor.

*Kıvamı çok akışkan değil ama çok katı da değil. Riche olanı daha katı.

*Cilt hemen emiyor. Riche olanı biraz uzun sürüyor.

*İkisi de sivilceye sebep olmadı. Yalnız Riche olanını sürünce cildim terledi sanki. O nasıl oluyor bilmiyorum ama öyle işte. :)

*Nemlendirmesi güzel Ama ben yine de Vichy diyorum ne bilyim onun kıvamı falan daha  bi güzel. Ama Vichy'nin nemlendiricisini çok sıradan bulanlar var işte işiden kişiye değişiyor.

* Sürünce cildim bebek poposu gibi oluyor. Özellikle Legere'de Diğerinin cildme oturması biraz uzun sürüyor. O yüzden onu pek anlamıyorm.

*Düzenli kullandığımde sabahları bebek cildi gibi uyanıyorum. Hem çok berrak hemde kızarıklılar yatışmış. :) İçlerindeki Termal su benim cildime çok yarıyor. 

*Son olarak içlerinde maalesef parfüm var. Eczanedekiler genelde olmadığını iddia etseler de var. Arkasında da yazıyor zaten. Güzel kokuyor aslında ama yüz ürünlerinde parfümü pek sevmiyorum.

Son olarak bunlarda içerik ve firmanın dedikleri

Legere/Riche





4 yorum:

  1. Aslinda legereyi denemeyi cok istiyordum . Fiyati da oldukca uygun ama su an elimde birsuru bioderma oldugu icin almayacagim nenyazk ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alma alma elindekileri bitir. :) İndirimler hiç bitmez :)

      Sil
  2. Nemlendirici arayışındaym ama denemeden almak da istemiyorum. Tester da bulamıyorum. Pöff. :/ Bunu da merak ettim şimdi nolcek. :) Eczane eczane gezicez yine. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maleseff :( Bu tarz dermokozmetik ürünlerinde pek tester olmuyor. Bazen deneme boyu oluyor onu da her eczane vermiyor :) İlla denemeden almam diyorsan clinique falan bi bakabilirsin :)

      Sil